Ehdot ja edellytykset

Contour Designin hyvitysohjelma ("Kampanja") on tarkoitettu Ruotsissa asuville loppukäyttäjille, eikä sitä voi käyttää tuotteen jälleenmyyntiin.

Kampanja-aika: käteispalautustarjous on voimassa kaikille ostoksille 27. toukokuuta ja 31. elokuuta 2024 välisenä aikana. Taulukossa alla on lueteltu kelpoiset tuotteet.

Kampanja on voimassa vain vastaostetuille tuotteille, jotka on laskutettu suoraan valtuutetulta Contour Design -kumppanilta Ruotsissa. Löytääksesi valtuutetun Contour Design -kumppanin lähelläsi, ota yhteyttä tavalliseen Contour Design -yhteyshenkilöösi tai pyydä IT-kumppaniasi esittämään valtuutuksensa. Kampanjaan eivät voi osallistua seuraavat henkilöt: Contour Designin työntekijät, Contour Design -kumppanit ja heidän työntekijänsä, Contour Design -jakelijat, kampanjaan osallistuvat jälleenmyyjät sekä kaikki kampanjan järjestämiseen liittyvät henkilöt. Bol.comin ja/tai Amazonin kautta ostetut tuotteet eivät kelpaa.

Kaikkiin vaatimuksiin on liitettävä voimassa oleva yrityksen/liiketoiminnan nimi ja sähköpostiosoite. Contour Design voi pyytää kauppakamarin rekisteröintinumeroa varmistaakseen pyynnön.

Kaikkiin vaatimuksiin on liitettävä yksilöllinen laskunumero sekä yksilöllinen ja voimassa oleva sarjanumero (takuun aikana). Lähetetyn laskun on oltava vahvistettu jälleenmyyjän toimesta, ja Contour Design voi pyytää virallista tilausvahvistussähköpostia jälleenmyyjältä vaatimuksen varmennukseksi.

Kampanjan rajoitukset: Kampanja on rajoitettu 10 Contour Design -tuotteeseen asiakasta kohden. Sitä ei sovelleta, kun Contour Design tarjoaa asiakkaille erilaista myyntihintaa kuin vakio myyntihinta verkkokumppaneidensa verkoston kautta.

Hyvityspyynnön käsittelyprosessi: Kampanjan hyödyntämiseksi asiakkaiden on siirryttävä sivulle cashback-2024 ja annettava pyydetyt tiedot. Kelpoistettujen tuotteiden lasku toimii ostotodisteena. Sen on oltava päivätty kampanja-aikana ja lähetettävä ennen kampanjan päättymispäivää, jotta Contour Design voi vahvistaa alennuspyynnön. Contour Design vastaa sähköpostitse seitsemän (7) päivän kuluessa pyynnön lähettämisestä. Contour Design ei ole vastuussa virheellisistä, väärin kirjoitetuista tai saavuttamattomista sähköpostiosoitteista hakulomakkeella. Ostajan tulee ottaa yhteyttä claims@contourdesign.com, mikäli hän ei saa vastausta Contour Designilta seitsemän (7) päivän kuluessa kelvollisen ja oikein täytetyn vaatimuksen lähettämisestä.

Kaikki hyvityspyynnöt on tehtävä ennen 15. lokakuuta 2024 määräaikaa. Sen jälkeen saapuneita pyyntöjä ei hyväksytä.

Hyvityksen maksu tapahtuu 60 päivän kuluessa siitä, kun Contour Design hyväksyy pyynnön. Maksu suoritetaan tilisiirtona. Valitsemalla maksutavaksi BACS / SEPA -siirron Contour Design kattaa kaikki pankin aiheuttamat kustannukset, eikä pankkisi tarvitse veloittaa sinua niistä. Suosittelemme tarkistamaan pankkisi hinnoittelupolitiikan. Maksu suoritetaan vain laskussa (ostotodisteena) olevan oikeutetun tuotteen ostajan yrityksen/liiketoiminnan nimellä. Annetun pankkitilin on myös sijaittava Ruotsissa.

Jos Contour Design epäilee väärinkäyttöä tai osallistumista, joka on ristiriidassa näiden kampanjaehtojen kanssa, Contour Designilla on oikeus kieltää kyseiseltä asiakkaalta, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät sähköpostiosoitteet ja niihin liittyvät toimitukset, lisäpääsy kampanjaan, hylätä hakemukset ilman oikeutta korvaukseen.