Contour Design julkaisee langattomat versiot ergonomisista hiiristään RollerMouse Red ja Red plus

Täydennetään ergonomisten keskusosoitinlaitteiden valikoimaa Contour Design pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen todellisen liikkumisvapauden.

Ballerup, Tanska, 9. huhtikuuta 2018

Contour RollerMouse Red Wireless ja RollerMouse Red plus Wireless perustuvat molemmat tunnettuun RollerMouse Red -tuotteeseen, joka palkittiin Red-dot-palkinnolla sen ensimmäisen julkaisun yhteydessä vuonna 2013. Metallinen kotelo ja sileä muotoilu olivat suosittuja silloin ja ovat edelleen. RollerMouse Red Wireless ja Red plus Wireless -tuotteet perustuvat markkinoiden johtavaan RollerMouse Red -teknologiaan, mutta niissä on myös langaton yhteys, joka tekee niistä täydellisen valinnan jokaiselle asiakkaalle, joka haluaa markkinoiden johtavan ergonomisen hiiren sekä mahdollisuuden Ota ergonominen hiiri mukaan, mikä antaa todellista liikkumisvapautta.

– Ensimmäisten ergonomisten hiirtemme lanseerauksesta lähtien olemme olleet alan markkinajohtaja. RollerMouse Red, palkittu ergonominen tietokonehiirimme, on vuosien kohdennetun tutkimuksen, kehityksen ja suunnittelun tulos. RollerMouse Red Wirelessin ja Red plus Wirelessin julkaisun myötä täydennämme valikoimaamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme todellista liikkumisvapautta, sanoo Kenneth Schach, Contour Design Nordicin toimitusjohtaja.

Vuosien varrella Contour Design on kyennyt muuttamaan käsitystä ergonomisesta hiirestä harvojen laitteesta kaikille, jotka haluavat estää tietokoneella työskentelyn aiheuttamia vammoja. Investointeja ergonomisiin hiiriin kannustaa siis enää vain oireiden hoitaminen, vaan halu saada lisää energiaa ja tehokkuutta työpäivän aikana. Tästä syystä kehitämme valikoiman hiiriratkaisuja, jotka vastaavat useimpien käyttäjien tarpeita ergonomiseen työpisteeseen.

# # #

TIETOJA KONTUURIN SUUNNITTELISTA

Contour Design on markkinajohtaja ergonomisten tietokonehiiriratkaisujen, kuten RollerMouse, Unimouse ja Contour Mouse, tutkimuksessa, kehittämisessä ja suunnittelussa. Contour Design, Inc:n perusti vuonna 1995 Steve Wang. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Windhamissa, New Hampshiressa Yhdysvalloissa, ja se on tuotekehityksen ja jokapäiväisen toiminnan kotipaikka Pohjois-Amerikassa.

Contour Design Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee Ballerupissa Tanskassa, tuo yrityksen tuotteita maahan ja markkinoi niitä tytäryhtiöiden kautta Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Hollannissa ja Isossa-Britanniassa.

Jos haluat lisätietoja tästä aiheesta, ota yhteyttä Bjørg Norman Væhrensiin numeroon +45 70 27 02 27 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen bjorg@contour-design.com.