VERKKOKAUPPA PALAUTUS

Jos olet ostanut tuotteen verkkokaupastamme ja haluat palauttaa ostoksesi, täytä alla oleva lomake.

Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä 2 arkipäivän kuluessa palautuksestasi.


RollerMouse

Graham Windram

Consultant and trainer
UKHSE Training

Työskentelen työterveys- ja turvallisuuspäällikkönä. Kiireisessä toimistotyössä pitkät työrupeamat tietokoneen ääressä aiheuttavat joskus kipua ja särkyä.

Minulla diagnosoitiin edellisessä työpaikassani työperäinen yläraajavamma, joten siirryin työskentelemään työterveyteen ja turvallisuuteen liittyvien tehtävien parissa. Siksi haluan varmistaa, että henkilöstön pienet jomotukset eivät pahene yläraajavammoiksi.

Luotan RollerMouseen täydellisesti. Suosittelen sitä mielelläni kaikille tietokonetta toimistoissa käyttäville. Se on tehokas ratkaisu.


RollerMouse

Terry B. 

Korvauskäsittelijä

…RollerMouse on yksi merkittävimmistä tietokonealan keksinnöistä… Kun ryhdyin käyttämään RollerMousea, olkapääongelmani on parantunut. En enää palaa käyttämään perinteistä hiirtä!


RollerMouse Pro2

Rupert Willard

Executive Director
US Investment Bank

Ein phantastisches Hilfsmittel!… Ich war wirklich positiv überrascht, da die RollerMouse sowohl einfach zu installieren ist als auch über ein ästhetisches Design verfügt.

Gleichzeitig hat sich mein Wohlbefinden am Arbeitsplatz mit der RollerMouse erheblich verbessert und ich verspüre keine Spannungen im Nacken- und Schulterbereich mehr. Ich möchte gar nicht mehr auf meine RollerMouse verzichten!


RollerMouse Pro2

Susan D.

Johdon avustaja

Voin ohjata osoitinta molemmilla käsillä. Oikea käteni ja käsivarteni toimivat huonosti. RollerMouse antoi mahdollisuuden selviytyä työtehtävistä käyttämällä vasenta kättä. Minulla on diagnosoitu Parkinsonin tauti. Lääkitykseni on nyt kunnossa, joten oikea puoleni toimii paljon paremmin. Opettelin käyttämään hiiritoimintoja vasemmalla kädellä, joten voin ottaa sen käyttöön, kun oikea puoleni väsyy.