Ymmärrämme turhautumisen oikean tietokonehiiren löytämisessä, kun vaihtoehtoja on valtavasti. Ominaisuuksien, mallien ja tuotemerkkien valtava valikoima voi tehdä prosessista monimutkaisemman ja ylivoimaisemman kuin sen todella tarvitsee olla.

Mutta me olemme täällä yksinkertaistaaksemme asioita hieman.

Lyhyen ja helppokäyttöisen tuotesuosituskyselymme avulla voit helposti sanoa hyvästit oikean ergonomisen hiiren valintaan liittyvälle turhautumiselle ja tervehtiä parempia työpäiviä.

Tietokilpailumme on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi, ja siinä otetaan huomioon esimerkiksi se, työskenteletkö kotoa käsin, käytätkö useita näyttöjä tai onko ranteissasi tai hartioissasi epämukavuutta. Uskomme, että jokainen ansaitsee yksilöllisen ratkaisun ergonomian suhteen.

Ergonomia-asiantuntijatiimimme on kuratoinut huolellisesti laajan valikoiman korkealaatuisia ergonomisia hiiriä, jotka on suunniteltu lievittämään epämukavuutta ja edistämään tervettä ryhtiä ja liikkumista. Valikoimassamme on hiiriä, joissa on säädettävät DPI-asetukset, mukautettavat painikkeet ja ergonomiset muodot, jotka istuvat mukavasti käteen, sekä hiiriä, joissa on erikoistoimintoja erityyppisiä tehtäviä varten, ja siinä otetaan huomioon kaikki mieltymyksesi ja vaatimuksesi.

Olemme sitoutuneet tekemään ergonomiasta helppoa ja kaikkien ulottuvilla olevaa.