SliderMouse Pro

Paras ergonominen hiiri on juuri sinulle räätälöity hiiri

Osta nyt

SliderMouse Pro

SliderMouse Pro on vallankumouksellinen tietokonehiiri, joka varmasti muuttaa tapasi käyttää tietokonettasi. Ergonominen muotoilu vähentää käden ja ranteen rasitusta, ja tyylikäs muotoilu näyttää hyvältä millä tahansa työpöydällä. Nykyaikaisten ominaisuuksien ansiosta tietokonetta on helppo käyttää yhdellä kädellä, ja langattoman yhteyden ansiosta voit käyttää sitä missä tahansa. Jos etsit parempaa tapaa käyttää tietokonetta, SliderMouse Pro on täydellinen valinta.

Konturoidun muodon ja mukavan otteen ansiosta sitä on helppo käyttää, ja kehittyneet anturit ja painikkeiden sijoittelu takaavat optimaalisen suorituskyvyn. Ja koska se on suunniteltu käytettäväksi näppäimistön edessä, sinun ei tarvitse huolehtia venyttelystä, vääntymisestä tai rasituksesta - mikä tarkoittaa, että voit työskennellä mukavammin pidempiä aikoja.

Osta SliderMouse Pro
Slidermouse close up

SliderMouse Pro sopii täydellisesti sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille, mikä tarjoaa monipuolisuutta ja optimaalista käyttömukavuutta.

Jännitteetön tietojenkäsittely

SliderMouse Pro -hiirellä pidät helposti kätesi ja ranteesi nettoasennossa, mikä optimoi ergonomian ja työskentelymukavuutesi.

Leveän liukupalkin ansiosta kursorin hallinta on vaivatonta, eikä sinun tarvitse liikuttaa käsiä tai ranteita tarpeettomasti työpöydällä.

Keskellä olevassa paneelissa on sisäänrakennetut kopioi/liitä-painikkeet sekä eteenpäin/taaksepäin-navigointiin tarkoitetut painikkeet, jotka tekevät verkkoselailusta helppoa!

Suuri vierityspyörä mahdollistaa sujuvan ja mukavan tietokonekokemuksen.

Mukautettavat rannetuet

Ainutlaatuisten, irrotettavien rannetukiensa ansiosta SliderMouse Pro -hiiren tyyliä on helppo mukauttaa ja ergonomiaa optimoida yksittäisen käyttäjän tarpeisiin.

Rannetukia on saatavana ohuina, tavallisina ja pidennettyinä, jotta hiiri voidaan räätälöidä yksilöllisen käden koon mukaan ja parantaa käyttömukavuutta. Rannetuet ovat saatavana vaaleanharmaalla kankaalla, tummanharmaalla kankaalla tai kestävällä bambulla.

Osta Slidermouse Pro