Tapaus: Hyvät neuvot jännetulehdukseen

Et yleensä näe Matt Faulknerin työtä, mutta olet ehkä kuullut hänen töitään. Matt on lahjakas jälkituotannon äänisuunnittelija, Method Post -kumppani ja työskennellyt useissa televisio-ohjelmissa, kuten Repair Shop (BBC), The Gift (BBC) ja Secret Shopper (Channel 4). Luovana veteraanina hän tietää myös jännetulehduksesta ja riskeistä, joita se voi aiheuttaa hänen työlleen.

Matt Faulkner
Dubbing Mixer, Sound Editor, Post Advisor
Method Post

Man with sunglasses

Useat tunnit tietokoneen edessä voivat aiheuttaa jännetulehduksen

Matt käyttää yhtä alan johtavista tietokoneiden äänituotantoalustoista istuessaan työasemallaan. Useita vuosia työskennellessään jopa 12 tuntia päivässä, hänellä on kokemusta kätensä jänteiden ongelmista, jotka vaikeuttivat hänen työtä. Normaalin hiiren käyttämisestä tuli lopulta erittäin tuskallista, joten hän yritti useita ergonomisia vaihtoehtoja, jotka eivät kuitenkaan olleet sopivia hänen tehtäviinsä.

14 päivän ilmainen kokeilujakso

Mattin kokemukset ovat yleisiä monilla freelancereilla. Jos sinulla ei ole työterveystiimiä neuvomassa, niin kuin suurilla yrityksillä on, voi olla houkuttelevaa mennä ostamaan ratkaisuja, jotka helpottavat ongelmia, kuten jännetulehdusta. Se voi kuitenkin joskus olla kallis matka.

“Pallohiiret ja ohjaussauvat eivät auttaneet, joten päätin kokeilla Unimousea 14 päivän ajan ilmaiseksi. Se ei ole markkinoiden halvin hiiri, mutta olen iloinen, että kokeilin sitä. Sen älykäs suunnittelu tarkoittaa, että se tuntuu kuin käsivarteeni jatkeelta. Kokeilujakson loputtua ostin sen, koska se lievitti kipuani.”

sound advice on tendonitis

“ Unimouse toimii siitä hetkestä, kun otat sen laatikosta. Kun olet säätänyt sen haluamaasi kulmaan ja tunnet olosi mukavaksi, voit jatkaa työskentelyä. "

Pystysuuntaisesti haasteellinen

Contour Designin 14 päivän ilmaisen kokeilujakson tarkoitus on antaa asiakkaille mahdollisuus päättää itse, onko ergonominen hiiri heille sopiva. Pystysuuntainen hiiri, kuten Unimouse, asettaa käden luonnollisempaan kättelyasentoon, mutta monille se on uusi tapa työskennellä, ja se vie hieman aikaa sopeutua.

“Minulla kesti muutaman päivän tottua siihen tavallisen hiiren käytön lihasmuistin takia. Pian pääsin taas vauhtiin ja käytän sitä enimmäkseen pystyasennossa, koska se tuntuu minulle mukavimmalta. 14 päivän ilmainen kokeilujakso tarkoitti, että sain tarvittavan ajan arvioida, miltä sen käyttäminen tuntuu ennen sen ostamista.”

Lue lisää Unimousesta

Using the Unimouse from Contour Design

Käyttövalmis

Ergonomisiin laitteisiin voi joskus liittyä odottamattomia haittoja: tarve manuaaliselle säätämiselle, ajureiden asentamiselle tai ohjelmistolla konfiguroinnille. Unimousella nämä ei kuitenkaan tuota ongelmaa.

“Unimouse toimii siitä hetkestä, kun otat sen laatikosta. Kun olet säätänyt sen haluamaasi kulmaan ja tunnet olosi mukavaksi, voit jatkaa työskentelyä. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille – vaikka et kärsisikään jännetulehduksesta tai muista rasitusvammoista.”