The mobile workstation

Olemme tottuneet tiettyyn ergonomian laatuun toimistossa. Valitettavasti kaikki meistä eivät ota työvälineitä mukaan, jos työskentelemme kotoa käsin tai vaihdamme usein työpistettä. Tosiasiallisesti ergonomia vaikuttaa hyvinvointiimme yhtä paljon myös liikkuvassa toimistossa kuin etätyöpisteessä, kun vaihdat työpistettäsi vähintään kerran viikossa. Jos työskentelet tällä hetkellä keittiön pöydän ääressä kannettavan tietokoneen kanssa, tee itsellesi palvelus ja katso laitteidesi ergonomiaa. Pahin rasitustila syntyy kehollemme, kun kannettavaa tietokonetta käytetään koko päivä ilman erillistä näppäimistöä ja hiirtä. Lisäksi on myös tärkeää nostaa tietokoneesi näyttö silmien tasolle, jotta niskasi ja hartiasi eivät rasitu.

Ihanteellisia työvälineitä vaihteleviin työympäristöihin

Jos vaihtelet usein työskentelypaikkaa tai työpistettä, työympäristön parantaminen ergonomisin työvälinein saattaa tuntua vaivalloiselta. Työvälineiden kantaminen mukana voi myös tuntua raskaalta. Sitä sen ei tarvitse olla. RollerMouse Travel Kit -matkapakkaus painaa vähemmän kuin pussillinen jauhoja ja kulkee kätevästi mukana. Sen avulla teet työpisteestäsi ergonomisen, lisäät tehokkuutta, ehkäiset jännityksiä ja vähennät perinteisen hiiren käytöstä aiheutuvia kipuja. Travel Kit tekee työskentelystä helpompaa ja mukavampaa. Oikeanlaiset työvälineet tarjoavat vaihtelua ja lisäävät tuottavuutta arjessa – työpisteestä riippumatta.

Jos työskentelet kiinteällä työpisteellä, tutustu ergonomisiin ratkaisuihimme

details of an optimized ergonomic workstation setup. The setup consists of a Unimouse, Balance Keyboard and Laptop Riser from Contour Design.

RollerMouse Travel Kit helpottaa arkeasi. Paketti sisältää:


1. Contour RollerMouse Red plus wireless – jotta voit työskennellä ergonomisesti rennossa ja luonnollisessa asennossa


2. Contour Balance Keyboard – jotta voit asettaa näppäimistön negatiiviseen kallistuskulmaan ja saat näin optimaalisen kirjoitusmukavuuden


3. Contour Laptop stand – jotta voit nostaa kannettavan tietokoneen silmiesi korkeudelle ja vältät näin niskasi taivuttamista


4. Contour Sleeve – jotta voit helposti kuljettaa laitteesi mukana

Tuotteet mobiilityöasemalle

 • Hand on the Contour UniMouse

  Unimouse


  – Contourin Unimouse-tuoteperhe sisältää uudenaikaisia säädettäviä tietokonehiiriä. Palkitun muotoilunsa ansiosta hiiren kallistuskulmaa ja peukalotukea voidaan säätää nopeasti ja helposti juuri sinulle sopivaksi – juuri silloin, kun sinulle sopii. Hiiren säätäminen päivän aikana vähentää rasitusvaivoja ja auttaa jaksamaan. Työasentojen vaihteleminen on ergonomian ehdoton kulmakivi.

  Täysin säädettävä hiiri


  – Patentoidun nivellyksensä ansiosta Unimouse-hiiren kallistuskulma on säädettävissä portaattomasti 35–70 asteeseen. Kitkapohjainen lukitusjärjestelmä on helppokäyttöinen ja takaa vakauden kaikissa asennoissa – myös 57 asteessa. Se toimii hieman samaan tapaan kuin auton peruutuspeiliä säädettäessä.

 • CONTOUR LAPTOPHOLDER

  Laptop Stand


  – Kannettavan tietokoneen telineen avulla käyttäjä pystyy kohottamaan näytön silmän korkeudelle ihanteelliselle työskentelyetäisyydelle. Telineen ansiosta kannettavan tietokoneen käytön aiheuttama epämukavuus ja pitkäaikaisen kuormituksen aiheuttamat vammautumisriskit jäävät historiaan. Istuutumalla mukavasti tuoliisi ja käyttämällä kannettavan tietokoneen telinettä erillisen näppäimistön ja hiiren kanssa edistät hyvää ja ergonomista asentoa päätetyöskentelyssäsi.