Aloitus – Uusi Contour Multimedia Controller

Onnittelut uuden Contour Multimedia Controller-ohjaimen hankinnasta. Lue ensin vinkit, joilla pääset alkuun, niin voit aloittaa käytön hetkessä.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Perustoiminnot

Multimedia Controller PRO v2:ssa on 15 ohjelmoitavaa painiketta ja Multimedia Controller Xpressissä niitä on 5.

Kääntämällä Multimedia Controller-rengasta ja jog-valitsinta voit liikkua videonkäsittelyohjelman aikajanalla, säätää kuvankäsittelyohjelman sivellinkokoa tai vaikka selata tiedostoja.

Aseta kädet Contour Multimedia Controller päälle ja käytä näppäimistön sijaan pikanäppäinkomentoja.

Käytön aloittaminen

01

Yhdistäminen

Liitä Contour Multimedia Controller tietokoneeseen USB-kaapelin avulla, ja lataa ajuri verkkosivuiltamme.

02

Räätälöiminen

Säädä Contour Multimedia Controller asetukset ajan kanssa itsellesi sopiviksi. Ajuriohjelmassa voit ohjelmoida painikkeet ja renkaan toimimaan ihanteellisesti suosikkiohjelmiesi ja -sovellustesi kanssa.

03

Valmista tuli!

Contour Multimedia Controller on nyt valmis käytettäväksi. Jonkin ajan kuluttua voi olla tarpeen muuttaa Multimedia Controller asetuksia tai ohjelmoida painikkeet sopimaan vielä paremmin suosikkiohjelmiisi.