Case: TETRIX tekee vaikutuksen työhyvinvointillaan

Kuukausien ajan Ninni kärsi jatkuvista kivuista kädessään joihin hieronta toi lyhytaikaisen helpotuksen. Kuukauden käytettyään RollerMousea, Ninnin kiputilat olivat kadonneet kokonaan.

Useita tunteja ruudun ääressä

Ninni työskentelee myyntipäällikkönä suurkuvatulosteiden ja messurakenteiden asiantuntijayrityksessä TETRIX Oy:ssä. Hänen työpäivästään 80% kuuluu päätteellä myynnin, laskutuksen sekä ajoittaisen kuvansuunnittelun parissa. Lisäksi hän pakkaa tuotteita ja hoitaa postitusta.

coffee and laptop

" Kipu katosi kokonaan eikä minun ole tarvinnut käydä hierojalla samasta vaivasta ”

Paikallinen asiantuntija suositteli

Tetrixillä panostetaan laadun ja toimintavarmuuden lisäksi työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hieroja vierailee yrityksessä kuukausittain ja fysioterapeuttikin säännöllisesti. Ninni kärsi käsivarressaan jatkuvista kivuista useamman kuukauden ajan, hierojan käynti auttoi vain hetkellisesti. Lopulta tilanne paheni niin, että painavammat tavarat eivät enää pysyneet käsissä. Ratkaisua lähdettiin etsimään työergonomiasta. Paikallinen asiantuntija suositteli Ninnille RollerMouse-hiirtä, jota voi halutessaan käyttää yhden käden sijasta molemmilla käsillä.

Ninni otti hiiren heti käyttöön ja oppi nopeasti uuden käyttötekniikan. Erityisesti copy & paste -pikanäppäimet ovat olleet todella mieleiset, koska Ninni käyttää laskutus- ja tilausjärjestelmässä paljon näitä toimintoja.

man working remotely with an ergonomic mouse

Kipu katosi kokonaan

Noin kuukausi RollerMousen käyttöönoton jälkeen Ninnin käsivarren vaivat olivat poissa. ”Kipu katosi kokonaan eikä minun ole tarvinnut käydä hierojalla samasta vaivasta”, toteaa tyytyväinen Ninni. Lisäksi Ninni voi iloisena todeta, että hänen työntekonsa on selvästi tehostunut. RollerMouse on myös helpottanut useiden sovellusten käyttöä samanaikaisesti. ”Suosittelen RollerMousea kaikille työstä riippumatta, kolleganikin otti juuri hiiren käyttöönsä ja on todella mielissään”.

Lue lisää keskitetyistä hiiristämme

Työskentele ergonomisesti

Parhaat neuvot työergonomiaan saat fysioterapeutilta, joka antaa henkilökohtaiset ohjeet juuri sinun työtehtäviisi, työasentoosi ja tarpeisiisi sopiviksi. Fysioterapeutti auttaa ergonomisten työkalujen ja työasentojen löytämisessä sekä aktiivisen työskentelyn ja työasentojen vaihtelun omaksumisessa.

RollerMousen avulla päätetyöskentely tehostuu. Työnteko on entistä rennompaa, tarkempaa ja mielekkäämpää parantuneen työasennon johdosta. Ennaltaehkäisevällä ergonomialla voidaan säästää terveydenhuoltokuluissa ja sairaspäivissä. Yksi sairaslomapäivä voi kustantaa työnantajalle useita satoja euroja.

blank

Ab TETRIX Oy

Ab TETRIX Oy on pohjanmaalainen suurkuvatulosteiden ja messurakenteiden asiantuntija. Tetrix on erikoistunut avaimet käteen -messutoimituksiin ja on Euroopan johtava valmisosastojen tuottaja. TETRIX otti vuoden vaihteessa kokeiluluontoisesti käyttöön kuuden tunnin työpäivän. Heillä todettiin, että lyhennetyllä työpäivällä sama työ voidaan tehdä tehokkaammin ja vapaa-aikaa jää enemmän.

blank