RollerMouse Pro korvaa RollerMouse Pro3:n

Mahdollisesti ihanteellisin ergonominen kokoonpano työterveydellesi

Suhtaudu ennakoivasti terveyteen työssäsi laukaisuhiirellä, jonka avulla voit tehdä pöytätyötä mukavasti ja ergonomisesti. RollerMouse Prolla hallitset kaikkea. Kohdistimen navigointi, ohjelmoitavat painikkeet ja suuri vierityspyörä ovat kaikki keskitetty suoraan edessäsi. Suunnittelemme sen estämään sinua venymästä, vääntymästä ja rasittumasta.

tutki rollermouse pro

Äärimmäiset työkalut äärimmäiseen mukavuuteen

RollerMouse Pro on vaivaton mukauttaa mieltymystesi mukaan erikokoisilla ja -materiaalisilla magneettisilla rannetuilla.

Ainutlaatuinen muotoilu pitää kätesi ja ranteesi luonnollisessa asennossa, ja Rollerbar mahdollistaa tarkan kohdistimen ohjauksen ilman, että sinun tarvitsee liikuttaa kättäsi edestakaisin. Sisäänrakennetut kopioi/liitä-painikkeet helpottavat tekstin tai kuvien nopeaa siirtämistä sovellusten välillä, ja erilliset painikkeet eteenpäin/taakse-navigointia varten tekevät web-selaamisesta helppoa.


Täydellinen näppäimistö täydelliselle hiirelle

Balance Keyboard BK varmistaa hyvän työskentelyasennon, koska se pitää kädet oikein paikoillaan vartalon edessä ja pieni reuna välilyöntinäppäimen edessä. Pienestä rakenteestaan ​​huolimatta näppäimistössä on kaikki toiminnot kuin täysikokoinen näppäimistö pikanäppäimillä ja medianäppäimillä sekä numeronäppäimistö. Lisäksi näppäimistössä on vaihtoehto negatiivisen, neutraalin tai positiivisen kallistuksen välillä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan kaltevuuden.

Mitä hyötyä keskitetystä hiirestä on?

Kaksi kättä on parempi kuin yksi vammojen ja rasitusten välttämiseksi

Hyödynnä laukaisuhiiren etuja, joka asettaa kätesi luonnolliseen asentoon ja lievittää hartioiden, käsivarsien ja kyynärpäiden jännitystä. Tämä parannettu ergonominen työasento mahdollistaa vaihtelun, sillä voit käyttää sekä oikeaa että vasenta kättäsi kohdistimen navigoimiseen samalla kun ohjaat napsautettavaa rullapalkkia hienovaraisesti sormenpäilläsi.

Kaikki keskeiset toiminnot ovat kätevästi käden ulottuvilla, mikä luo keskittyneen "ensisijaisen työalueen".

Yksilölliset tarpeet, yksilölliset ratkaisut

Yksilöllisyys on tämän ergonomisen kaksikon ytimessä. Mukauta SliderMouse Pro vastaamaan omia mieltymyksiäsi ainutlaatuisten magneettisten rannetukien avulla, joiden avulla voit helposti vaihtaa eri mallien välillä. Valitse vegaanisesta nahasta, kankaasta tai luonnonbambusta kolmessa eri koossa.

Vegaaninen nahkavaihtoehto tarjoaa antibakteerisen pinnan ja erinomaisen alkoholinkestävyyden, mikä parantaa hygieniaa. Hienosäädä asetuksiasi säätämällä napsautusääniä, kohdistimen nopeutta ja napsautusvastusta, kunnes löydät itsellesi parhaiten sopivan asennuksen.

tutki rollermouse pro
Get most out of your days at work with RollerMouse Pro vegan leather¨

Plug & Play -asennus erillisellä ohjelmistoohjaimella mukauttamista varten

Liitä SliderMouse Pro ja Balance Keyboard BK PC- tai Mac-tietokoneeseen ja koe ero välittömästi. Mukauta ohjelmoitavat painikkeet suosikkipikakuvaketoimintoihisi ilmaisella ohjelmisto-ohjaimella sekä Windowsille että MacOS:lle.

Hanki kuljettaja