The new Contour Design RollerMouse with different wrist rest

RollerMouse Pro

RollerMouse Pro on toinen Contour Designin kahdesta uudesta keskitetystä tietokonehiirestä.

Osta nyt

RollerMouse Pro

RollerMouse Pro on toinen Contour Designin kahdesta uudesta keskitetystä tietokonehiirestä. RollerMouse Pro on huippuluokan tietokonehiiri, joka on suunniteltu ergonomisesti vähentämään ranteen rasitusta ja edistämään terveempää ryhtiä. Toisin kuin perinteiset hiiret, jotka vaativat käyttäjiä liikuttamaan käsiään edestakaisin, RollerMouse Pro antaa käyttäjille mahdollisuuden ohjata kursoria neutraalista, keskiasennosta aivan näppäimistön edessä.

Skandinaavinen muotoilu – optimoitu ergonomia

Vertailtuna muihin keskitettyihin tietokonehiiriin RollerMouse Pro on kevyempi ja avoimempi muotoilu, mutta siinä on säilytetty muista RollerMouse-tuotteista tutut ominaisuudet. Rollerbar, ohjelmoitavat painikkeet ja suuri vierityspyörä ovat kaikki helposti ulottuvillasi.

Tutustu nyt

Jos etsit ergonomista tietokonehiirtä, jonka avulla voit parantaa tuottavuuttasi, RollerMouse Pro on täydellinen valinta.

Ohjelmoitavat painikkeet räätälöityä käyttökokemusta varten

RollerMouse Pro on alkuperäinen keskitetty, ergonominen tietokonehiiri - ja se on edelleen huippuluokkaa.

Ainutlaatuinen muotoilu pitää kätesi ja ranteesi luonnollisessa asennossa, ja rullapalkki mahdollistaa kursorin tarkan ohjauksen ilman, että sinun tarvitsee liikuttaa kättäsi edestakaisin. Sisäänrakennettujen kopioi/liitä-painikkeiden ansiosta tekstiä tai kuvia on helppo siirtää nopeasti sovellusten välillä, ja omat painikkeet eteenpäin/taaksepäin-navigointia varten tekevät verkkoselailusta helppoa.

Ergonomiaa sormenpäilläsi

Sinun hiiresi, sinun tavallasi

RollerMouse Pro -hiiren mukana tulee useita erilaisia rannetukia, joten voit valita tyylillesi parhaiten sopivan mallin.

Tässä innovatiivisessa hiiressä on ainutlaatuinen magneettinen rannetuki, jonka avulla eri mallien ja rannetukien välillä on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Rannetuet ovat saatavana vaaleanharmaalla kankaalla, tummanharmaalla kankaalla tai kestävällä bambulla.

Osta nyt
bamboo wrist rest for the rollermouse pro