ALOITA OIKEAN TYÖKALUN KÄYTTÖ

SliderMouse on vallankumouksellinen tietokonehiiri, joka on suunniteltu erityisesti sopimaan ihmiskehoon samalla kun se vastaa esteettisen elektroniikan kysyntään.

Kokeile ilmaiseksi

Muokattava

Matala hiilijalanjälki

Todellinen langaton

Antibakteerinen rannetuki

Vaihda työllesi oikeaan työkaluun

Et käyttäisi haarukalla kulhollista tomaattikeittoa etkä voiveitsellä polttopuiden leikkaamiseen – mutta silti useimmat ihmiset käyttävät nykyään työkaluja, joita ei ole kehitetty sopimaan työhön tai vartaloon.

SliderMouse Pro on epäilemättä ihanteellinen kumppani kaikkiin käsilläsi oleviin tehtäviin! Sen innovatiivinen muotoilu yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet tarjoten perinteisen hiiren toiminnallisuuden sekä liukusäätimen ja mukautettavien painikkeiden monipuolisuuden. Tuntuu kuin olisi luotettava ja intuitiivinen joukkuetoveri rinnallasi. Lisäksi sen ergonominen muoto varmistaa, että mukavuudestasi ei koskaan tingitä, joten voit työskennellä pitkiä aikoja ilman huolia.

Vähennä loukkaantumisriskiä

Esittelyssä SliderMouse Pro, vallankumouksellinen tietokonehiiri, joka on suunniteltu priorisoimaan mukavuuttasi ja hyvinvointiasi. Maailmassa, jossa työkalut eivät useinkaan täytä tarpeitamme, SliderMouse Pro erottuu täydellisenä ratkaisuna loukkaantumisriskin vähentämiseen ja tuottavuuden parantamiseen.

SliderMouse Pro poistaa yhden käden, ranteen ja olkapään turhat rasitukset, koska voit työskennellä molemmilla käsillä. Kahden käden käyttö palauttaa työskentelytapasi symmetrian, mikä vähentää lopulta loukkaantumisriskiä. Hiiren ergonominen muoto ja muotoiltu ote takaavat mukavan käyttökokemuksen ja estävät toistuvien rasitusvammojen kehittymisen.

SliderMouse Pron avulla voit sanoa hyvästit venyttämiselle, kiertämiselle ja rasitukselle. Työskentele mukavasti pidempiä aikoja, säilytä parempi asento ja avaa vertaansa vailla oleva tuottavuus ja tarkkuus.

Lisää mukavuutta ja tarkkuutta

Haluatko parantaa työkokemustasi, mutta et ole varma kuinka pääset alkuun?

1-sivuisella tarkistuslistallamme olet valmis optimoimaan työpäiväsi hetkessä.

LATAA ilmainen ergonominen tarkistuslistamme

Kokeile SliderMousea hintaan 0,00 €

Try a Contour product for free - the process is easy

SliderMouse ei ehkä näytä tavalliselta tietokonehiireltäsi - ja tämä johtuu siitä, että se ei ole tavallinen hiiri. Tämä hiiri on muokattavissa, täysin mukautuva ja suunniteltu ihmiskehoa varten. Siitä tulee hieno hiiri. Luotamme, että löydät hiiren uudeksi parhaaksi työtoveriksi, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Näin pääset kokemaan hiiren omin käsin ja saat lopulta parhaan käsityksen siitä, mikä toimii sinulle.

Kokeilujakson aikana yksi asiantuntevista tuoteneuvojistamme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen, että saat kaiken irti uudesta SliderMousesta.

Se on niin yksinkertaista! Joten miksi et tarttuisi tilaisuuteen ja kokeilisi tuotettamme ilmaiseksi?

Tee työstä helppoa SliderMousen avulla