Mikä RollerMouse?

RollerMouse on saatavana neljänä eri mallina: Pro3, Free3, Red ja mobile. Kaikista malleista löytyy eri versioita: langallinen tai langaton, vakiokokoisella tai erikoissyvällä rannetuella varustettu.
Vertaa kaikkia tuotteita

Valittavanasi on kolme mallia: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red / Red plus ja RollerMouse mobile. Eri tuotteisiin liittyvät suosituksemme ovat alla olevassa taulukossa. Jos tarvitset apua eroavaisuuksien selvittämisessä, ota meihin yhteyttä. Mikäli istut ja työskentelet tuntikausia, suosittelemme sinua aina käyttämään hyvällä rannetuella varustettua hiirtä.

 • RollerMouse Pro - the centred ergonomic mouse

  RollerMouse Pro

  With the RollerMouse Pro, you control everything;cursor navigation, programmable buttons and a large scroll wheel are all centralized right infront of you. We have built it like this to prevent you from stretching, twisting and straining. It isseamless to customize it to match your personal preferences with the magnetic wrist rests thatcome in different sizes and materials.

 • SliderMouse Pro - optimized ergonomics for your work station

  SliderMouse Pro

  The SliderMouse Pro is a centered mouse that allows you to do desk work in comfortable, ergonomic positions - even without stretching, twisting and straining. Our new cursor navigation with the intuitive mechanical navigation bar is integrated on top of the SliderMouse Pro, allowing your hands the freedom to rest snugly on the entire width of the mouse.

 • RollerMouse Red

  RollerMouse Red

  Red ja Red plus ovat tarkimpia saatavilla olevia RollerMouseja, joiden ainutkertainen laatu takaa parhaan mahdollisen kokemuksen. Edistynyt suunnittelu ja ensiluokkainen teknologia tarkoittavat, että tämä on tehokkain, mukautuvin ja käyttömukavuudeltaan paras saatavilla oleva RollerMouse. Voit valita perusmallisen kämmentuen (Red) tai laajennetun tuen (Red plus) oman mukavuustasosi perusteella.

 • RollerMouse Pro3

  RollerMouse Pro3

  Kestävin versiomme, joka soveltuu parhaiten perinteisten työtietokoneiden kanssa käytettäväksi. Pro3 soveltuu mainiosti perinteiseen toimistotyöhön, kuten toimistosovellusten käyttöön ja internetin selaamiseen. Ohjainpalkki on osittain koteloitu, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti pienikätisille käyttäjille.

 • RollerMouse Free3 from Contour Design.

  RollerMouse Free3

  Loistava ja monipuolinen. Koska ohjaimen nopeus on suurempi, Free3 suoriutuu hyvin yleisessä toimistotyökäytössä, mutta se hoitaa myös helpot toiminnot, kuten valokuvien ja videoiden muokkauksen. Avoimesti esillä oleva ohjainpalkki ja suurempi kämmentuki tarkoittavat, että tuote sopii mainiosti suurikätisille käyttäjille. Tyylikkään muotoilun ansiosta se sopii hyvin myös useisiin kannettaviin tietokoneisiin. Valitse tämä, jos haluat langattoman laitteen.

 • RollerMouse mobile

  RollerMouse mobile

  RollerMouse mobile on matkaversio keskitetystä hiirestä. Se on lyhyt ja kompakti. RollerMouse mobile sopii erinomaisesti matkatyöhön, jolloin ergonominen työskentelyasento on mahdollinen myös asiakkaiden luona tai kahviloissa, joissa työtä tehdään tyypillisesti vain lyhyen aikaa kerrallaan. RolleMouse mobile voidaan yhdistää eri tavoin: johdolla, ilman johtoa, USB-mokkulan tai Bluetooth 4.0:n avulla.

How do you choose your perfect mouse?

Read our guide