Viimeisimmät uutiset Contour Designilta

Täältä löydät lehdistötiedotteita ja muita uutisia Contour Designista.

Yli 25 vuoden kokemuksella Contour Design on vakiinnuttanut asemansa markkinajohtajana ergonomisten tietokonelaitteiden tutkimuksessa, kehittämisessä ja suunnittelussa. Tunnettuun tuotevalikoimaamme kuuluvat RollerMouse, Unimouse ja Multimedia Controller, jotka kaikki on suunniteltu mullistamaan tapa, jolla olet vuorovaikutuksessa tietokoneesi kanssa.

Vakaumattoman sitoumuksemme on tarjota toimistotyöntekijöille maailmanlaajuisesti optimoitua ergonomiaa, joka parantaa heidän hyvinvointiaan ja tuottavuuttaan. Peräänantamattomien ponnistelujemme ansiosta olemme antaneet tuhansille ihmisille mahdollisuuden ehkäistä ja lievittää tarpeettomia rasitusvammoja ja varmistaa paremman elämänlaadun tietokoneen ääressä.

Me Contour Designilla tunnustamme, että on tärkeää varustaa sinut oikeilla välineillä, jotta voit ehkäistä toistuvia rasitusvammoja ja muita tietokoneeseen liittyviä vaivoja. Tuotteemme on kehitetty huolellisesti paitsi lievittämään olemassa olevia kipuja myös ennaltaehkäisemään niitä. Uskomme vakaasti, että yhdistämällä paremmat laitteet, lisääntynyt tietoisuus ja tehokkaat ennaltaehkäisystrategiat voit välttää tietokoneeseen liittyvien vammojen sudenkuopat.