Contour Design tuo markkinoille uusia, ennaltaehkäiseviä tuotteita

Contour Design launches new, preventive products

julkaistu

Contour Design lanseeraa uuden, ennaltaehkäisevän tuotevalikoiman, jonka visiona on nostaa ergonomia uudelle tasolle

Contour Design, maailman johtava ergonomisten tietokonehiiriratkaisujen toimittaja, esittelee tiistaina 27. syyskuuta uuden tuotesarjan, jonka avulla ihmiset voivat muuttaa tapojaan ja olla aktiivisempia oman hyvinvoinnin suhteen. Lanseeraus laskeutuu samanaikaisesti uuden brändin uudistuksena.

Contour Design tarjoaa ytimenään eteenpäin katsovia tuotteita, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä turvallisesti tietokoneiden ääressä ilman fyysisen rasituksen tai loukkaantumisen riskiä joko paikan päällä tai kotoa käsin. Ergonomian harjoittamisen kautta Contour Design -tuotteet antavat käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää käytännöllisten, hyvin suunniteltujen varusteiden, vaihtelun, joustavuuden ja hyvien tapojen yhdistelmää. Contour Design lanseeraa uuden valikoiman hiiriratkaisuja RollerMouse Pron ja SliderMouse Pron edistämiseksi entisestään kuluttajien omaksuakseen ennakoivan lähestymistavan terveyteen työssä.

"Olemme innoissamme voidessamme viedä työpöydän aiheuttamien rasitusten ja vammojen ehkäisyn uudelle tasolle. Uusi RollerMouse Pro ja SliderMouse Pro asettavat käyttäjän kaiken keskipisteeseen. Kaikki toiminnot on keskitetty, joten käsivartesi lepäävät suoraan edessä Kehostasi minimoiden venyttelyn ja vääntymisen. Viime kädessä teemme pöytätöiden tekemisestä vaivatonta", sanoo Contour Designin toimitusjohtaja Kenneth Nielsen.

Skandinaavinen muotoilu, joka kohtaa yksilöllisen maun

Contour Designin uudessa pääkonttorissa Tanskassa uudet RollerMouse Pro ja SliderMouse Pro juhlistavat skandinaavisia suunnitteluominaisuuksia minimalistisella lähestymistavalla, jossa yhdistyvät toiminnallisuus yksinkertaisuuteen ja puhtaisiin tiloihin.

"Olemme tehneet missioksemme sisällyttää skandinaaviset suunnitteluperinteemme uusiin tuotteisiimme yhdistämällä korkean toiminnallisuuden terävään ja puhtaaseen muotoiluun. Olemme myös tehneet mahdolliseksi räätälöidä suunnittelua yksilöllisten mieltymyksiensä mukaan, jolloin käyttäjät voivat sovittaa omiin tarpeisiinsa. fyysiset tarpeet ja tyylilliset toiveet olemme varmoja, että ergonomia ei ole koskaan näyttänyt siistimmältä", sanoo Contour Designin toimitusjohtaja Kenneth Nielsen.

Keskity kestävään tulevaisuuteen

Contours Designin valoisamman tulevaisuuden pyrkimyksen tukemiseksi uusien tuotteiden kaikki kova muovi on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Laadukkaat tuotteet on suunniteltu kestämään useita tunteja joka päivä useiden vuosien ajan. Toisin sanoen Contour Design keskittyy vahvasti siihen, että tuotteet eivät pääse osaksi ympäristöämme negatiivisesti vaikuttavaa poisheittokulttuuria.

Tuotteet tulevat saataville 25. lokakuuta.

Uusi brändi-identiteetti tukemaan kasvua

Tuotelanseerauksen kanssa samaan aikaan julkistetaan myös uusi Contour Design -brändialusta. Uusi identiteetti on rakennettu auttamaan brändin vahvistamista matkalla, jolle se on aloittamassa. Elokuussa Polaris otti enemmistön liiketoiminnasta ja aikoo nyt laajentaa maantieteellistä läsnäoloaan edelleen.

Lisätietoja

Ota yhteyttä press@contour-design.com .


Tietoja Contour Designista
Contour Design perustettiin vuonna 1995 ja on johtava ergonomisten hiiri- ja näppäimistöratkaisujen tutkimus-, kehitys- ja suunnittelutoimisto. Yrityksen tarkoituksena on luoda terveellisempi työelämä ergonomian avulla ja ehkäistä loukkaantumisia tietokoneiden parissa. Palkitut tuotemerkit, kuten RollerMouse, Unimouse ja Balance Keyboard, myivät viime vuonna yli 1/4 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Contour Designin pääkonttori sijaitsee Ballerupissa, Tanskassa, ja se vastaa myynnistä, markkinoinnista ja tuotekehityksestä. Lisäksi Pohjois-Amerikassa on amerikkalainen divisioona, joka vastaa myynnistä ja markkinoinnista sekä tuotantoyksikkö Kiinassa.