Vähennä kipua ergonomisella hiirellä

Jätä hiirikäsi historiaan

Perinteisen tietokonehiiren käyttäminen voi aiheuttaa vaivoja, jotka johtuvat hiirtä ohjaavan käden kurottamisesta ja rasittamisesta. Ergonomisen hiiren säännöllinen käyttö voi ennaltaehkäistä, lievittää ja vähentää kipuja, joiden aiheuttajina ovat esimerkiksi hiirikäsi tai rannekanavaoireyhtymä.

Jätä hiirikäsi historiaan

Olet tällä sivulla kenties siksi, että kärsit rasitusvammoista, joita ovat esimerkiksi hiirikäsi, rannekanavaoireyhtymä, tenniskyynärpää tai limapussitulehdus. Tuhannet työntekijät kärsivät työhön liittyvistä vaivoista, jotka johtavat vuosittain moniin sairauspoissaoloihin. Mikäli työskentelet päivittäin useita tunteja tietokoneella, on tärkeää, että työpisteesi on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi.

Lue lisää oikeuksistasi ja työpaikkaselvityksestä

Hiirikäsi voi helpottua ergonomisen hiiren avulla

Ergonominen hiiri voi vähentää kipuja ja lievittää jo olemassa olevia hiirikäsi- ja rasitusvammoja monella tapaa. Kaikki ergonomiset hiiret on suunniteltu tukemaan kättä tai käsiä niin hyvin, ettei sinun tarvitse puristaa hiirtä.

Contour Design on kehittänyt useita erilaisia ergonomisia hiiriä. Alta voit lukea lisää siitä, miten ne ehkäisevät ja lievittävät kipuja. Ergonomisen hiirimallin valinta on makuasia, jossa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi työtehtävät, yksilölliset tarpeet ja jo kehittyneet kivut tai vaivat.

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.

.

Woman tries to relieve pain in her hands from repetitive strain injuries

99% kokee kivun ja epämukavuuden vähentyneen vaihdettuaan ergonomiseen hiireen

Kokeile ergo-hiirtä

Ehkäise ja vähennä kipuja RollerMousen avulla

Perinteistä tietokonehiirtä käytettäessä joudut pakostakin kurottelemaan ja kiertämään kättäsi. Se johtuu siitä, että hiiri sijaitsee usein kaukana kehostasi. Jatkuva kurottelu kuormittaa käden lisäksi kyynärvartta, olkavartta ja hartiaa. Lisäksi yläkropan kiertäminen johtaa usein myös huonoon asentoon. RollerMousen kaltainen keskitetty hiiri sijoitetaan näppäimistön eteen keskelle, jolloin sen käyttäminen korjaa asennon automaattisesti ergonomisemmaksi. Lisäksi ehkäiset perinteisen hiiren käyttöön liittyvää liiallista kurottelua ja kiertämistä. Voit käyttää RollerMousea molemmilla käsillä, minkä ansiosta käsien asento on neutraali ja ne sijaitsevat lähellä kehoa. Käden ei tarvitse puristaa hiirtä luonnottomasti, ja kuormitus jakautuu tasaisesti molemmille käsille.

Niska-, hartia-, kyynärpää- ja rannekipuja aiheuttavat toistuvat liikkeet eivät ole tarpeen RollerMousea käytettäessä. RollerMouse tarjoaa aivan uuden tavan työskennellä. Siihen tottuminen voi viedä hieman aikaa, ja tarjoammekin sinulle 14 päivän veloituksettoman kokeilujakson!

Lue lisää RollerMousen monista hyödyistä
blank white photo

Ehkäise ja vähennä kipuja Unimousen avulla

Unimousen avulla voit nopeasti muuttaa käden asentoa ja käyttää eri lihaksia ja niveliä. Näin käsi ei ole koko päivää samassa staattisessa asennossa. Säädettävän muotoilun ansiosta käden asennon muuttaminen käy helposti, jos käteen alkaa sattua päivän aikana. Hiiren kallistuskulman säätöväli on 35–70 astetta, minkä lisäksi myös peukalotukea voidaan vetää, kääntää ja kiertää parhaan mahdollisen asennon löytämiseksi.

Unimouse vähentää kyynärvarren pronaation riskiä ja ehkäisee hiiren puristamisesta aiheutuvia kipuja, peukalon tyviniveleen kohdistuvaa painetta sekä muita rasitusvammoja. Unimouse on hyvä apu henkilöille, jotka kärsivät kyynärvarren ja sormien hiirikäsikivuista. Sen muotoilu muistuttaa perinteistä tietokonehiirtä, mikä helpottaa siihen vaihtamista.

Lue lisää Unimousen hyödyistä
details of an optimized ergonomic workstation setup. The setup consists of a Unimouse, Balance Keyboard and Laptop Riser from Contour Design.