RollerMousen käytön aloittaminen

Onnittelut RollerMousen hankinnan johdosta! Tutustu aloittamisvihjeisiin. Pääset liikkeelle nopeasti.

Perustoiminnot

Tanko
Siirrä osoitinta näytössä ohjaustangon avulla. Voit myös napsauttaa sen avulla.

Painikkeet
Voit napsauttaa hiiren ykköspainiketta kookkaan vasemman painikkeen avulla, ja napsauttaa hiiren kakkospainiketta kookkaan oikean painikkeen avulla.

Vieritysrulla
Voit vierittää ja napsauttaa keskellä sijaitsevan vieritysrullan avulla.

Käyttöohjeet
”RollerMouse tarjoaa tasaisen jakautumisen käsien välillä ja helpottaa käsivarsia ja hartioita. Minun ei koskaan tarvitse nostaa kättäni kuten hiirtä. Käteni ovat täysin paikallaan työskennellessäni ja voin istua suorassa."
— David Carlsson, teollinen suunnittelija

RollerMouse-hiiren asentaminen

1. Kohdista näppäimistö oikein
Aseta RollerMouse sinun ja näppäimistön väliin. Näppäimistön etureunan on oltava yhdensuuntainen ohjaustangon kanssa. Kohdista vieritysrulla näppäimistön kirjainnäppäimet sisältävän osan keskelle. Useimmissa näppäimistöissä oikea paikka on G- ja H-näppäinten välissä.

2. Säädä näppäimistön korkeus ja kulma
Perehdy näppäimistön korkeuteen ja kulmaan. Aseta se mukavimpaan asentoon. Mitä suorempia ranteesi ovat, sitä parempi kehosi asento on. Jos näppäimistö on liian matalalla, nosta näppäimistöä asettamalla sen alle säätöpalat.

3. Valmista tuli!
Voit aloittaa käyttämisen näiden työvaiheiden jälkeen. Toivottavasti nautit uuden RollerMousen käyttämisestä. Kun olet käyttänyt RollerMousea jonkin aikaa, voit säätää ohjaimen nopeutta ja tarkkuutta sekä ohjaustangon napsautusjäykkyyttä. Säätäminen vaihtelee RollerMouse-mallin mukaan.

Etkö löydä vastausta ongelmaasi?

Autamme sinua mielellämme!

Täältä löydät vastauksia joita saattaa herätä liittyen tuotteeseen RollerMouse.

Usein kysytyt kysymykset
Man using the ergonomic centred mouse RollerMouse Red at his home office