RollerMouse Pron käytön aloittaminen

Onnittelut uudesta RollerMouse Prosta! Tutustu vinkkeihimme, miten pääset alkuun - niin olet valmis muutamassa minuutissa.

RollerMousen perustoiminnot

Rullapalkki
Käytä rullapalkkia kursorin siirtämiseen näytöllä. Voit myös napsauttaa sillä.

Painikkeet
RollerMouse on suunniteltu useilla esiohjelmoiduilla painikkeilla, jotka helpottavat yleisimmin käytettyjä hiiritoimintoja, kuten kaksoisnapsautusta, kopiointia ja liittämistä.

Vierityspyörä
Käytä keskellä olevaa vierityspyörää vierittämiseen ja napsauttamiseen.

Tuotteen käsikirjat
”RollerMouse tarjoaa tasaisen jakautumisen käsien välillä ja helpottaa käsivarsia ja olkapäitä. Minun ei koskaan tarvitse nostaa kättäni kuten hiirtä. Käteni ovat täysin paikallaan työskennellessäni ja voin istua suorassa."
— David Carlsson, teollinen suunnittelija

RollerMouse-hiiren asentaminen

1. Järjestäminen
Aseta näppäimistö RollerMouse-hiiren päälle. Näppäimistön etureunan on oltava yhdensuuntainen rullapalkin kanssa. Aseta vierityspyörä näppäimistön kirjainosan keskikohdan viereen. Useimmissa näppäimistöissä se on "G" ja "H" välissä.

2. Säädöt

Käytä jonkin aikaa näppäimistön korkeuden ja kulman arviointiin ja etsi paikka, joka tuntuu parhaalta. Mitä suorempana pidät ranteesi, sitä parempi kehollesi. Jos näppäimistö on mielestäsi liian alhaalla, voit nostaa sitä helposti asettamalla näppäimistön korotuspalat.

3. Siinä kaikki...

Näillä muutamalla toimenpiteellä olet valmis aloittamaan. Toivomme, että työskentelet mielelläsi uuden RollerMouse-hiiresi kanssa. Kun olet työskennellyt RollerMouse-hiirelläsi jonkin aikaa, saatat haluta muuttaa kursorin nopeutta sekä rullapalkin napsautusherkkyyttä. Se, miten teet sen, riippuu siitä, mitä RollerMousea käytät. Löydät lisätietoja tuotteesi käyttöoppaasta.

Jokin ei toimi?

Olemme täällä auttamassa sinua!

Olemme koonneet usein kysytyt kysymykset RollerMousesta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset
RollerMouse Pro in vegan leather creates the best feeling at work