SliderMouse Pron käytön aloittaminen

Onnittelut uudesta SliderMouse Prosta! Tutustu vinkkeihimme, miten pääset alkuun - niin olet valmis muutamassa minuutissa.

SliderMouse-hiiren perustoiminnot

Navigointipalkki
Siirrä kohdistinta näytöllä liukupalkin avulla. Voit myös napsauttaa sillä.

Painikkeet
SliderMouse on suunniteltu useilla esiohjelmoiduilla painikkeilla, jotka helpottavat yleisimmin käytettyjä hiiritoimintoja, kuten kaksoisnapsautusta, kopiointia ja liittämistä.

Vierityspyörä
Käytä keskellä olevaa vierityspyörää vierittämiseen ja napsauttamiseen.

Tuotteen käsikirjat

SliderMouse-hiiren määrittäminen

1. Järjestäminen
Aseta näppäimistö SliderMouse-hiiren päälle. Näppäimistön etureunan on oltava Slider-palkin suuntainen. Aseta vierityspyörä näppäimistön kirjainosan keskikohdan viereen. Useimmissa näppäimistöissä se on "G" ja "H" välissä.

2. Säädöt
Käytä jonkin aikaa näppäimistön korkeuden ja kulman arviointiin ja etsi sijainti, joka tuntuu parhaalta. Mitä suorempana pidät ranteesi, sitä parempi kehollesi. Jos näppäimistö on mielestäsi liian alhaalla, voit nostaa sitä helposti asettamalla näppäimistön korotuspalat.

3. Siinä kaikki...
Näillä muutamalla toimenpiteellä olet valmis aloittamaan. Toivomme, että työskentelet mielelläsi uuden SliderMouse-hiiresi kanssa. Kun olet työskennellyt SliderMouse-hiirelläsi jonkin aikaa, saatat haluta muuttaa kursorin nopeutta sekä liukupalkin napsautusherkkyyttä. Se, miten teet sen, riippuu siitä, mitä SliderMousea käytät. Löydät lisätietoja tuotteesi käyttöoppaasta.

Jokin ei toimi?

Olemme täällä auttamassa sinua! Olemme keränneet usein kysytyt kysymykset SliderMousesta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset
Get more done with SliderMOuse