The permanent workstation

Contour Designin tuotteet on kehitetty sinua ja työskentelytapaasi varten – ei toisin päin. Se tarkoittaa, että ergonomiset tuotteemme ovat säädettävissä ja räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kaikki ergonomiset ratkaisumme ovat säädettävissä ja tarjoavat tukea ja mukavuutta – saat siis ergonomisen kokemuksen riippumatta siitä, työskenteletkö mieluummin yhden käden hiirellä vai keskitetyllä hiirellä.

Kenelle ergonomiset ratkaisumme sopivat?

 

Tuotteemme sopivat juuri sinulle, mikäli haluat parantaa työskentelyasentoasi ja vaihtaa perinteiset ratkaisut terveellisempiin vaihtoehtoihin. Ergonomiset ratkaisumme tarjoavat merkittävästi mukavampaa työskentelyä riippumatta siitä, pitääkö työsi sisällään tavallista toimistotyötä Wordeineen ja Exceleineen vai luovempaa Adobe- tai CAD-työskentelyä.

 

Jos työskentelet etänä ilman kiinteää työpistettä, tutustu mukana kulkeviin ratkaisuihimme

 

white black photo

Yhden käden hiiren ratkaisu:

Unimouse – Balance Keyboard – Balance Keyboard Wrist Rest

 

Unimouse on yhtä kuin vaihtelu. Unimouse on palkittu tietokonehiiremme, jonka säädettävän muotoilun ansiosta voit helposti säätää hiiren kallistuskulmaa ja peukalotukea juuri sinulle sopivaksi ja juuri sinulle sopivalla hetkellä. Tämä vähentää peukalon tyvinivelen painetta, kipuja ja rasitusvammoja. Unimouse-hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja miellyttävä vierityspyörä, joka antaa luovuudellesi siivet. Unimouse on saatavilla sekä oikealle että vasemmalle kädelle.

 

Balance Keyboard - näppäimistö ja -rannetuki vähentävät ranteen, käsien ja sormien kuormitusta ja varmistavat hyvän työskentelyasennon, jossa kädet asettuvat vartalon eteen. Näppäimistön kallistuskulma on säädettävissä, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan asennon. Kompaktista koostaan huolimatta Balance Keyboard tarjoaa samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön. Rannetuki on suunniteltu erityisesti Balance Keyboard -näppäimistöä varten ja on ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka suosivat yhden käden hiirtä.

 

Katso lisää
a detailed photo of a laptop on a laptop stand, a hand on a vertical ergonomic mouse and a keyboard on a desktop

Keskitetyn hiiren ratkaisu:

RollerMouse Red plus – Balance Keyboard

 

Äärimmäisen ergonominen työpiste! RollerMouse Red plus sopii juuri sinulle, jos vietät suurimman osan työpäivästä yhden tai useamman näytön äärellä.

Keskitetty hiiri sijoitetaan näppäimistön eteen. Kädet pysyvät koko ajan vartalon etupuolella ja hiirtä ohjataan pienin, kevyin liikkein, mikä säästää niskaa, hartioita, kyynärpäitä ja ranteita. Hiiren ohjaaminen molemmilla käsillä tuo työasentoon vaihtelua ja tekee työskentelystä tarkempaa. Voit myös räätälöidä RollerMouse Redin juuri sinulle sopivaksi ohjelmoimalla painikkeet uudelleen, säätämällä napsautusäänen voimakkuutta ja osoittimen nopeutta sekä yhdistämällä hiireen erilaisia ranne- ja kyynärtukia.

 

Balance Keyboard sopii myös tähän ratkaisuun. Se on ergonominen näppäimistö, jonka jalkoja ja kallistuskulmaa voidaan säätää kolmeen eri asentoon: negatiiviseksi, neutraaliksi ja positiiviseksi. Negatiivinen kallistuskulma tarjoaa ihanteellisen kirjoitusasennon, sillä sormet pysyvät rentoina. Kompaktista koostaan huolimatta Balance Keyboard tarjoaa samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön. Yhdessä RollerMouse Redin kanssa ne parantavat työpisteen ergonomiaa ja työskentelyasentoa, mikä tekee arjesta mukavampaa.

 

Katso lisää

Ergonominen näyttöratkaisu nro 2

Laptop Riser

 

Jos käytät tai haluaisit käyttää kannettavaa tietokonettasi lisänäyttönä, se on nostettava niin ylös, ettei sinun tarvitse taivuttaa niskaasi voidaksesi katsoa sitä. Laptop Riser -teline on tilanteeseen juuri oikea ratkaisu. Selkä-, niska- ja hartiakivut ovat tyypillisiä oireita, joita voi aiheutua tuntikausien istumisesta etukenossa ja niska kyyryssä. Laptop Riser on ergonominen ratkaisumme, jonka avulla voit sijoittaa kannettavan tietokoneesi sellaiselle korkeudelle, että näyttö on silmiesi tasalla ja työasentosi ergonomisesti suotuisa.

 

Laptop Riser auttaa turvaamaan ergonomisen työasennon niin kiinteässä kuin vaihtuvassakin toimistotyöpisteessä sekä kotitoimistossa. Teline on muotoiltu niin, että se sopii yhtä hyvin pienille ja suurille työpöydille. Kompaktin kokoinen, kestävä ja virtaviivainen tuote mukautuu helposti omiin tarpeisiisi ja eri käyttökohteisiin.

 

Laptop Riser auttaa varmistamaan luontevan, ergonomisen työasennon ja työskentelyn mukavuuden. Se vähentää epäedullisesta asennosta johtuvien niska-, selkä- ja hartiakipujen riskejä.

 

Katso lisää
aluminium laptop stand from Contour Design called Laptop Riser on a white background