Yksi eniten esitetyistä kysymyksistä koski Contour multimedia controller PROta

Close up of Contour Multimedia Controller

julkaistu

DaVinci Resolve on videoeditointiin tarkoitettu ohjelma PC:lle & Macille. Ohjelma on suosittu myös ammattileikkaajien keskuudessa, ja kuulemme asiakkaiden puhuvan siitä paljon luovien alojen messuilla. Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan Contour multimedia controller PROn – suositun multimediaohjaimemme – kysyvät usein tukitiimiltämme ohjaimen yhteensopivuudesta editointiohjelman kanssa.

Jos olet innokas videoleikkaaja, voi laadukas ammattitason editointiohjelmisto käydä kalliiksi ja ohjelmien käyttöön vaaditaan yleensä jatkuva tilaus. Osittain DaVinci Resolven suosio johtuu siitä, että se on täysin ilmainen ladata ja käyttää! DaVinci Resolve ylläpitää lisäksi korkeaa laatuaan, koska se on ohjelmistoalusta, joka tukee Black Magic Designin ammatillista editointilaitteistovalikoimaa. Tämä ohjelma on todellinen pro-ohjelmisto täysin maksutta!

Miksi se on ilmainen? Teoria on melko yksinkertainen: kun videoleikkaaja alkaa käyttämään ohjelmistoa, harkitsee hän todennäköisesti myös editointilaitteiston ostamista. Se on saman tyylinen strategia kuin se, kuinka Apple käytti iTunesia rakentamaan iPodin ja iPhonen asiakaskunnan, ja se lähestymistapa toimii erittäin hyvin.


Onko DaVinci Resolve hyvä?

Davinci Resolvesta on tullut valitsemani editointiohjelmisto, mutta ei ainoastaan siksi, että se on ilmainen. Se tarjoaa monia kehittyneitä ominaisuuksia, jopa 8k-resoluution videoyhteensopivuuden, edistyksellisen ja helppokäyttöisen multi-track-aikajanan, erinomaisia siirtymiä ja tehosteita, värimäärittelyyn tarvittavat työkalut ja kattavan valikoiman videon formaatteja. Jos olet YouTube- tai Vimeo-fani, löytyy ohjelmasta asetukset, joiden avulla voit luoda videoita sosiaalisen median projekteihin. Miksi maksaa näistä ominaisuuksista, kun ne saa ilmaiseksi?

On reilua sanoa, että ohjelman käyttö voi olla hieman hankalaa aloittelijoille, mutta uusi Cut Page versio 16 mahdollistaa yksinkertaistetun editoinnin, jonka avulla voit oppia perusteet. Totta on kuitenkin se, että kuten Photoshop CC:n kaltaisissa sovelluksissa on enemmän ominaisuuksia kuin tavallinen käyttäjä koskaan tarvitsee, saa käyttäjä joka tapauksessa kokemuksen kautta varmuutta ohjelman käyttöön. Editoinnissa ei tarvitse jumittua perussovellukseen, joka estää sinua käyttämästä luovuuttasi. Davinci Resolve on ilmainen, joten se on lataamisen ja kokeilun arvoinen.


Miten Contour multimedia controller PRO voi parantaa työskentelyäsi DaVinci Resolven kanssa?

Useimmilla luovilla sovelluksilla on laaja valikoima näppäinyhdistelmiä, jotka mahdollistavat yhteisten ominaisuuksien käytön. DaVinci Resolve ei ole poikkeus tässä tilanteessa, ja siitä löytyykin satoja pikanäppäimiä valittaviksi. Tuskin yksikään videoeditoija käyttää niitä kaikkia. Useimmat käyttävätkin 10-15 suosikkiaan, mutta edes joidenkin näistä käyttäminen voi todella nopeuttaa työnkulkua. Contour multimedia controller PROn avulla voit käyttää suosikkipikavalintaasi helposti, ja siksi se onkin niin suosittu laite videoeditoijien keskuudessa.

Yhdistämällä jog-ohjauksen 15 ohjelmoitavaan painikkeeseen, toimii ohjaus tavallisen hiiresi rinnalla, mutta asettaa kaikki suosikkipikavalintasi näppäimistöstä vapaaseen käteesi. Chris Watkins kutsui Contour multimedia controller PROta yhdeksi parhaista salaisuuksista videoeditoinnissa, ja hänen videonsa kannattaakin katsoa täältä

Contour multimedia controller PRO parantaa työnkulkuasi DaVinci Resolvessa

Contour multimedia controller PRO käyttää näppärää ajuriohjelmistoa PC:llä ja Macilla, ja siksi sitä voidaankin käyttää useilla eri ohjelmilla, kuten DaVinci Resolvella.

Asenna ajuri, kytke Contour multimedia controller PRO, käynnistä DaVinci Resolve ja voit heti skannata videoaikajanasi käyttämällä jog-ohjainta. Viisitoista painiketta on ennalta ohjelmoitu lisäämään, jakamaan ja korvaamaan videoita, lisäämään merkkejä, merkitsemään sisään ja ulos, kumoa / tee uudelleen sekä paljon muita toimintoja, jotka ovat suosittuja DaVinci Resolvessa.

On mahdollista, että nämä esiasetukset eivät sovi henkilökohtaiseen työnkulkuusi. Jos näin on, voit helposti ohjelmoida painikkeet uudelleen suorittamaan tehtävät, joihin niitä tarvitaan. Jos se voidaan tehdä näppäimistöllä, se voidaan asentaa Contour multimedia controller PROhon. Näin suosikkiasetuksesi ovat aina ulottuvissasi ja ne säästävät aikaasi ja sormiasi.

Videoarvioinnissaan Chris Watkins sanoi, että tämä on paras pakkaus, jonka hän on koskaan hankkinut.

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää Contour multimedia controller PRO:sta, klikkaa tästä.