Ota tarkkuustyö haltuun pystyhiiren avulla

Graphic designer sitting in front of two monitors working

julkaistu

Hyvin pikkutarkan työn tekeminen tietokoneen hiirtä käyttäen ei aina ole helppoa. Yksityiskohtaiseen ja tarkkuutta vaativaan työskentelyyn liittyy monesti suuria haasteita.


Unimousen kaltaisilla pystyhiirillä on monia etuja perinteisiin hiiriin verrattuna. Yksi sen monista eduista on hiiren käytön parempi tarkkuus.

Työskentelyn tarkkuuden paranemisen hyötyjä:

  • ajan säästö ja parempi tehokkuus
  • työn laadun paraneminen
  • kehittyminen työssä


Siksi saat parhaan mahdollisen tarkkuuden työssäsi pystysuoralla hiirellä

Unimouse-pystyhiiren edistyksellinen anturi varmistaa hiiren toimivuuden lähes kaikilla alustoilla. Kohdistinnopeuksia on valittavana peräti kymmenen, joten voit valita juuri itsellesi sopivan tahdin.

Kun työsi tarkkuus paranee, säästät samalla automaattisesti aikaa. Tiedät varmasti, millaista on sohia hiiren osoittimella väärään kohtaan kerta toisensa perään ja joutua tekemään työvaihe uudestaan tai käyttää aivan liikaa aikaa johonkin yksityiskohtaan.

Kokeile maksutta 14 päivää

Varsinkin keskittymistä vaativissa tehtävissä, joissa osuminen oikeaan kohtaan hiirellä on työn ja tuskan takana, voi olla hyvä ajatus harkita sellaisen hiiren käyttöä, joka istuu ergonomisesti käteen ja on siksi tarkemmin ja helpommin ohjattavissa.

Lue lisää täältä: Eroon kivuista pystyhiiren avulla 

Työskentelyn tarkkuuteen vaikuttaa hiiren tarkkuuden lisäksi myös työasento, sillä hyvässä asennossa käsi toimii vaivattomasti ja täsmällisesti. Jos kämmen, käsivarsi ja niska ovat rentoina, työskentelyn tarkkuus paranee automaattisesti.

Usein staattinen istualtaan tehtävä tarkkuustyö aiheuttaa hiirikädeksi kutsutun vaivan (lateraalisen epikondyliitin), ja sen vuoksi juuri tarkkuutta vaativassa päivittäisessä työssä on kiinnitettävä huomiota hiiren ergonomisuuteen.


Hiiri ei ole pelkkä hiiri

Jos pidät arvossa välineiden laatua ruokaa laittaessasi, kampaajalla käydessäsi, siivotessasi tai muita kodin askareita hoitaessasi, eikö olisi aika erikoista, jos et kiinnittäisi niihin huomiota myös päivittäisessä työssäsi tietokoneen ääressä?

Hiiri ei nimittäin ole pelkkä hiiri. Juuri oikeanlainen hiiri saa työasentosi kohenemaan ja tuo työhösi lisää tarkkuutta. Se ei oikeastaan ole mikään ihme, mutta useimmat eivät ajattele asiaa näyttöpäätetyöskentelyn yhteydessä.

Työskentelyn tarkkuuden paranemisen lisäksi pystyhiirestä on myös muita etuja heille, jotka istuvat tietokoneen ääressä päivittäin.

Lue lisää täältä: Pystyhiiren edut