Asiakkaiden kokemuksia

Miten valitset sopivan tuotteen? Käyttäjämme kertova omista käyttökokemuksistaan. Miksi he valitsivat ergonomisen hiiren ja mitä apua siitä on ollut.

Jyske Bank sitoutunut torjumaan toistuvaa työtä

”Työntekijät ovat tärkein voimavaramme”, sanoo Sine Askov Møller, joka on Jyske Bankin Team Working Environmentin (tiimityöympäristön) työterveys- ja turvallisuuskonsultti (OHSAS-konsultti). ”Heidän tulisi voida nauttia työstään ilman liiallista fyysistä tai psyykkistä rasitusta”.

Tetrixillä painetaan työhyvinvointi edellä

Kuukausien ajan Ninni kärsi jatkuvista kivuista kädessään joihin hieronta toi lyhytaikaisen helpotuksen. Kuukauden käytettyään RollerMousea, Ninnin kiputilat olivat kadonneet kokonaan.

RollerMouse pelastaa Monan työn

Mona Östman työskentelee sisäisessä myynnissä maailman johtavalla PC-valmistajalla, Lenovolla. Tietokoneen ääressä istuessaan hän ei kuitenkaan käytä yhtiön omaan tuotevalikoimaan kuuluvaa tavallista hiirtä.

Näin David pääsi eroon kivustaan

David Carlsson on teollinen muotoilija ja tekee työkseen etupäässä 3D-visualisointia. Kahden vuoden kuluttua valmistumisestaan hän pystyi tuskin liikuttamaan oikeaa käsivarttaan. Saatuaan vinkin RollerMouse-hiirestä hän kokeili sitä. Siitä lähtien kipu on pysynyt poissa.

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä
Close Menu