Asiakkaiden kokemuksia

Miten valitset sopivan tuotteen? Käyttäjämme kertova omista käyttökokemuksistaan. Miksi he valitsivat ergonomisen hiiren ja mitä apua siitä on ollut.

RollerMouse on korvannut tavallisen hiireni

Aluksi Kristian Baycroft ei pitänyt RollerMousesta, mutta opittuaan käyttämään sitä päivittäin, hänen mielipiteensä muuttui. “Sitä on mukava käyttää ja olen juuri korvannut sillä tavallisen hiireni”, hän sanoo.

Taistele tenniskyynärpäätä vastaan pystyhiirellä

Jim Chapman on insinööri, joka työskentelee Defence Science and Technology Laboratoryssa (DSTL). Vietettyään pitkiä tuntia tietokoneella työskennellessään, hänelle on kehittynyt tenniskyynärpää, joka voi johtua huonosta käden asennosta ja toistuvista liikkeistä tietokonehiirtä käytettäessä.

Hyviä neuvoja jännetulehdukseen

Työskenneltyään jopa 12 tuntia päivässä tietokoneen äänituotantoalustalla monien vuosien ajan. Mattilla alkoi olla ongelmia käden jänteiden kanssa, mikä vaikeutti hänen työtään. Lue, kuinka Unimouse auttoi huomattavasti hänen taistelussaan kipua vastaan.

Rasitusvammat kuriin Unimousen avulla

Monet työntekijät viettävät päivittäin tuntikausia tietokoneen ääressä. Se voi johtaa käsivarsi- ja rannekipuihin. Lue, miksi arviointipäällikkö Lana Dolan suosittelee Unimouse-hiirtä useimmille asiakkailleen.

Videokuvaukset johtivat rannekipuun

Kuvaajan, leikkaajan ja valokuvaajan työ edellyttää tuntikausien työskentelyä tietokoneella. Jos työpiste ei ole kunnossa, työ voi aiheuttaa rannekipua. Lue, miten säädettävä Unimouse-hiiri on auttanut kipuihin.

Jyske Bank sitoutunut torjumaan toistuvaa työtä

”Työntekijät ovat tärkein voimavaramme”, sanoo Sine Askov Møller, joka on Jyske Bankin Team Working Environmentin (tiimityöympäristön) työterveys- ja turvallisuuskonsultti (OHSAS-konsultti). ”Heidän tulisi voida nauttia työstään ilman liiallista fyysistä tai psyykkistä rasitusta”.

Tetrixillä painetaan työhyvinvointi edellä

Kuukausien ajan Ninni kärsi jatkuvista kivuista kädessään joihin hieronta toi lyhytaikaisen helpotuksen. Kuukauden käytettyään RollerMousea, Ninnin kiputilat olivat kadonneet kokonaan.

RollerMouse pelastaa Monan työn

Mona Östman työskentelee sisäisessä myynnissä maailman johtavalla PC-valmistajalla, Lenovolla. Tietokoneen ääressä istuessaan hän ei kuitenkaan käytä yhtiön omaan tuotevalikoimaan kuuluvaa tavallista hiirtä.

Näin David pääsi eroon kivustaan

David Carlsson on teollinen muotoilija ja tekee työkseen etupäässä 3D-visualisointia. Kahden vuoden kuluttua valmistumisestaan hän pystyi tuskin liikuttamaan oikeaa käsivarttaan. Saatuaan vinkin RollerMouse-hiirestä hän kokeili sitä. Siitä lähtien kipu on pysynyt poissa.

Säästä aikaa valokuvien muokkaamiseen

Amit on valokuvaaja, joten hän käyttää paljon aikaa kuvien muokkaamiseen asiakkailleen. Lue, miten Amit tiimeineen on lisännyt työtehoaan Multimedia Controller PRO v2:n avulla. Se on helposti ohjelmoitava multimediaohjain, jonka painikkeisiin voit ohjelmoida suosikkitoimintosi. Voit lisäksi luoda makroja, joiden avulla useita näppäinpainalluksia vaatineet toiminnot onnistuvat nyt yhdellä Multimedia Controller painalluksella.

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä